Psycholoog Leiden
Straat 1a
2310 BB Leiden
info@psychologe-leiden.nl
psycholoog Leiden
"Gelukkig en geÔnspireerd leven begint bij aandacht en tijd geven aan wat binnenin je leeft."

Verslavingsklachten

Het is vaak enorm moeilijk om vrij te komen van een verslavingsprobleem. Toch zou ik u als ervaren psycholoog hier graag een hart onder de riem willen steken om vooral wel die eerste stap te zetten om van uw verslaving af te komen. Want ondanks dat het verre van makkelijk is, valt er met psychologische hulpverlening namelijk erg veel winst te behalen.

Als psycholoog heb ik in mijn psychologenpraktijk te Leiden al diverse cliŽnten behandeld om van hun verslavingen af te komen. Er is echter een verschil tussen een gewoonteverslaving en verslaafd zijn aan een bepaalde stof of een bepaald middel. Een gewoonteverslaving is een verslaving waarbij een bepaald gedrag of patroon voor de verslaafde van belang is om zichzelf goed te kunnen voelen en om goed te kunnen functioneren. Een aantal voorbeelden gewoonteverslavingen zijn:
  • Seksverslaving
  • Gokverslaving
  • Internetverslaving
  • Gameverslaving
  • Shopverslaving
Als u last hebt van ťťn of meer van bovenstaande verslavingen, verzoek ik u vriendelijk om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u momenteel echter ernstig verslaafd bent aan verdovende middelen, bezit ik niet de gewenste kennis en ervaring om u te kunnen en mogen helpen. Er kunnen dan namelijk ook heel andere aspecten om de hoek komen kijken, zoals medicatie en opname. In deze gevallen adviseer ik u om contact op te nemen met uw huisarts.

Meer informatie of intakegesprek plannen?

Wanneer u graag meer informatie wilt of graag een afspraak voor een eerste intake consult met mij wilt inplannen dan kan dat via deze link: Contact Leiden Psycholoog. U kunt mij tevens bereiken via het telefoonnummer van de praktijk: 071-0123456. U mag mij via dit telefoonnummer tevens benaderen met al uw vragen over uw klacht/probleem of over overige zaken.

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Leiden contact

Ik ben lid van:

NIP nederlands instituut psychologen
emdr nederland

Deel mijn website: