Psycholoog Leiden
Straat 1a
2310 BB Leiden
info@psychologe-leiden.nl
psycholoog Leiden
"Gelukkig en geÔnspireerd leven begint bij aandacht en tijd geven aan wat binnenin je leeft."

Relatietherapie Leiden | Liefde, overspel en huwelijksproblemen

Wat te doen aan een crisis in uw relatie?

In het begin gaat een relatie vaak over een leien dakje. Jullie zijn verliefd en er bestaan geen andere mensen meer. De verliefdheid gaat over in liefde en de dagen, maanden, jaren rijgen zich aan ťťn. Het leven brengt echter altijd veranderingen met zich mee en niet alleen u, maar ook uw partner, zal met de tijd veranderen. En dan kan er een periode komen dat jullie elkaar niet meer goed begrijpen en dat de zoveelste ruzie inmiddels een feit is. Het lijkt alsof de klik er niet meer helemaal is en een ruzie helemaal goed oplossen en met een schone lei opnieuw beginnen is er niet meer bij. Er lijkt altijd iets tussen jullie in te blijven hangen.

Als ervaren therapeut op het gebied van relatieproblemen en relatiebegeleiding kan ik jullie hier goed mee helpen. Samen zullen we een nieuw fundament creŽren voor jullie relatie, waarop gebouwd kan worden en waarin beide partners alle ruimte hebben om zichzelf te uiten, zichzelf te zijn en zichzelf te ontplooien.

Mijn partner is vreemd gegaan

Het kan zijn dat u na een lange tijd een verschrikkelijke moment in uw relatie ervaart: uw partner is vreemdgegaan. Dit kan het eindstation betekenen voor de relatie en u zult uzelf hier een aantal belangrijke vragen dienen te stellen. Uw relatie en uw situatie kunnen namelijk vrij gecompliceerd zijn, en kinderen, een gezamenlijke woning en bepaalde verhoudingen/afspraken kunnen hier een belangrijke rol spelen.

Het klinkt misschien onwerkelijk, maar zelfs in deze situatie is het nog mogelijk om uw relatie weer geheel op het juiste pad te krijgen met de hulp van een psycholoog. Of dit de juiste keuze is, hangt uiteraard van veel factoren af en bij het maken van de juiste afweging zou ik u graag willen helpen.

- NAAM, GZ Psycholoog bij Psychologenpraktijk PRAKTIJK te Leiden

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Leiden contact

Ik ben lid van:

NIP nederlands instituut psychologen
emdr nederland

Deel mijn website: