Psycholoog Leiden
Straat 1a
2310 BB Leiden
info@psychologe-leiden.nl
psycholoog Leiden
"Gelukkig en geÔnspireerd leven begint bij aandacht en tijd geven aan wat binnenin je leeft."

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Leiden contact

Ik ben lid van:

NIP nederlands instituut psychologen
emdr nederland

Wie is psycholoog Ester? | Psycholoog Leiden

Hallo, ik ben Ester Peters (42) en ik ben sinds 2020 zelfstandig gevestigd als psycholoog in Leiden. Ik hou van het begrijpen van mensen en het bieden van ondersteuning en begeleiding in hun groeiprocessen! Na het behalen van mijn Ph.D. in Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik me gespecialiseerd in trauma, angst en persoonlijkheidsstoornissen.

Mijn benadering is eenvoudig en benaderbaar: ik bied een luisterend oor en samen gaan we op zoek naar oplossingen. Ik geloof oprecht dat iedereen veerkrachtig kan zijn, zelfs in moeilijke tijden. Mijn werk draait om het creëren van een veilige en comfortabele ruimte waar je je begrepen en ondersteund voelt.

Als psycholoog hou ik ervan om mijn cliënten te helpen bij het verkennen van hun innerlijke kracht en het ontdekken van manieren om hun doelen te bereiken. Ik ben toegewijd aan een holistische benadering, waarbij we niet alleen symptomen aanpakken, maar ook de diepere wortels van problemen verkennen voor duurzame verandering.

Naast mijn werk geniet ik van de eenvoudige geneugten van het leven, zoals een goed boek in mijn favoriete boekenwinkel of een ontspannen wandeling in de natuur. Ik geloof sterk in het belang van zelfzorg en ben altijd op zoek naar manieren om te genieten van de kleine dingen.

Of je nu worstelt met trauma, angst, of gewoon behoefte hebt aan iemand om mee te praten, ik ben hier om te helpen. Samen kunnen we werken aan jouw welzijn en groei. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen op je reis.

Als u een berichtje stuurt naar Psycholoog Leiden, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.