Psycholoog Leiden
Langegracht 65a
2312 NW Leiden
info@psychologe-leiden.nl
psycholoog Leiden
"Gelukkig en geÔnspireerd leven begint bij aandacht en tijd geven aan wat binnenin je leeft."

Beroepscode Psycholoog Leiden

Ik ben een gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) en behandel eerstelijns psychische klachten. Een GZ-psycholoog is een beschermde titel die door de overheid is ingesteld. Ik mag deze titel dragen omdat ik een postdoctorale opleiding heb afgerond en als psycholoog ben ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Dit kunt u beschouwen als een soort van keurmerk voor de psycholoog en zijn of haar dienstverlening. De Wet BIG is ingesteld door de overheid en BIG geregistreerde psychologen dienen aan specifieke en strenge eisen te voldoen. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij Vereniging EMDR Nederland. U kunt mij in deze registers vinden via onderstaande gegevens:  

Aangesloten bij het NIP

Tevens ben ik aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen). Het NIP vindt dat de psycholoog een hoge kwaliteit van psychische dienstverlening dient te leveren en heeft diverse normen opgesteld waaraan de psycholoog zich dient te houden. Dit vindt u terug in de beroepscode van het NIP.

Kwaliteitsstatuut

In het GGZ kwaliteitsstatuut staat beschreven op welke manier ik voldoen aan de eisen die aan mijn beroepsgroep worden gesteld. Dit kwaliteitsstatuut is ter inzage beschikbaar in mijn praktijk.

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Leiden contact

Ik ben lid van:

NIP nederlands instituut psychologen
emdr nederland
BIG geregistreerd psychologen

Deel mijn website: